Locatie en omgeving

Boerderijcamping Dorpzicht ligt aan de rand van Serooskerke op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Wandelen en fietsen kun je vanaf de camping prima doen. Onderweg passeer je verschillende bezienswaardigheden en zelfs de indrukwekkende Stormvloedkering is op de fiets te bereiken. Stap op de fiets en rij langs de Oosterschelde naar monumentenstad Zierikzee. Maar liefst 568 monumenten, een uniek stratenpatroon uit de Middeleeuwen, de nog enige bestaande vismarkt van Zeeland en het oudste in werking zijnde carillon van Nederland bevinden zich in deze stad aan het water. Bovendien kun je in het sfeervolle centrum uitstekend shoppen.

Smalstad Brouwershaven is de moeite waard om te bezoeken. Het mooie plaatsje aan het Grevelingenmeer ademt de sfeer van vroeger, van gemoedelijkheid.

Verder zijn er talrijke gezellige dorpen in de omgeving.

Het prachtige Noordzeestrand is prachtig en divers. Heerlijk om te wandelen, lekker uit te waaien. En op mooie zonnige dagen uitgebreid te genieten van een heerlijke stranddag. Aan het strand staan een aantal strandtenten waar heerlijk gegeten kan worden.

Het dorpje Serooskerke is met een kleine 300 inwoners een van de kleinste ringdorpen van Schouwen -Duiveland. Er zijn geen winkels in het dorp.